Σαραλιώτης - Τέντες & συστήματα σκίασηςΟι πιστοποιήσεις μας.

Διότι η εμπειρία πρέπει να συμβαδίζει με την υψηλή εξέλιξη και την άριστη τεχνογνωσία!


Σαραλιώτης τέντες συστήματα σκίασης πιστοποιηση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ.

Η μοναδική εταιρεία στον χώρο της σκίασης εσωτερικού χώρου και σκίασης εξωτερικών χώρων, σε όλη την Ήπειρο, η οποία έχει επίσημη πιστοποίηση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

AFTER SALES SUPPORT

Η ποιότητα των έργων μας, το εξειδικευμένο προσωπικό, η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, η άμεση εγκατάσταση, καθώς και η επιμονή στην συνεχή υποστήριξη (after sales support) μας οδήγησαν στο να διακριθούμε στο χώρο της σκίασης με αποτέλεσμα να είμαστε η πρώτη επιλογή για την ολοκλήρωση των επαγγελματικών σας χώρων.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία μας είναι κάτοχος ISO και CE και αποδίδει υψηλές εγγυήσεις και after sale support για τα υλικά που εμπορεύεται και τοποθετεί, πράγμα πολύ σημαντικό για επαγγελματικούς χώρους (ΗΟ.RE.CA) μιας και αυτοί οι χώροι χρήζουν άμεσης υποστήριξης για αποφυγή απώλειας κερδών.

ΛΥΣΕΙΣ

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσες περισσότερες επιλογές μπορούμε, καθώς και την δυνατότητα της άμεσης εγκατάστασης, βοηθώντας τους να εξοπλίσουν και να ομορφύνουν τους χώρους τους γρήγορα και αποτελεσματικά.