Σαραλιώτης - Τέντες & συστήματα σκίασηςΥπηρεσίες

Η εταιρεία Σαραλιώτης είναι δίπλα σας για να κάθε στιγμή για την τοποθέτηση και την συντήρηση των συστημάτων σκίασης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.


Σαραλιώτης τέντες συστήματα σκίασης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Μέτρηση

Σχεδιασμός

Κατασκευή

Οι τέντες μας σας παροτρύνουν να αξιοποιήσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας και να τους απολαύσετε στο μέγιστο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο, μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων. Η εταιρεία Τέντες Σαραλιώτης αναλαμβάνει με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς την τοποθέτηση των προϊόντων που εμπορεύεται!

Άριστα καταρτισμένος τεχνικός μας σας επισκέπτεται για τη μέτρηση του χώρου σας και τη μελέτη του συστήματος σας, λαμβάνοντας υπ' όψη όλες της παραμέτρους της τοποθεσίας καθώς και τις προσωπικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και μπορούν να τροποποιηθούν για να ταιριάζουν στο γούστο και τις απαιτήσεις σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Υπεύθυνοι συντήρησης

After sale services

Η εταιρεία Τέντες Σαραλιώτης παρέχει ένα ευρύτατο φάσμα από υπεύθυνες υπηρεσίες συντήρησης για όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται.

  • απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση υπάρχουσας τέντας.
  • μετατροπές – μεταποιήσεις (επιμήκυνση – μείωση)
  • τοποθέτηση αυτοματισμών – ηλεκτροκίνησης.
  • καθαρισμό – συντήρηση γαζιού
  • φύλαξη και αποθήκευση

Σας φροντίζουμε και σας υποστηρίζουμε ώστε να επεκτείνετε τη ζωή και την εμφάνιση της τέντας σας.

Σαραλιώτης τέντες συστήματα σκίασης

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ!

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να κλείσουμε ραντεβού για μια αναλυτική μελέτη στον χώρο σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα έρθει για μια αυτοψία και θα σας κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση εσωτερικής ή εξωτερικής σκίασης.