Σαραλιώτης - Τέντες & συστήματα σκίασηςη πορεία μας

Η εταιρεία μας με συνέπεια και αξιοπιστία σας σκιάζει για πάνω από 45 χρόνια!!!


Σαραλιώτης ιστορική διαδρομή
Πρώτο αυτοκίνητο Σαραλιώτης τέντες
Σαραλιώτης τέντες Ιωάννινα απο 1960
Σαραλιώτης τέντες σε όλη την Ήπειρο και εξωτερικό
Σαραλιώτης τέντες βραβευση απο Somfy
Σαραλιώτης συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

1960

Ο Βασίλης Σαραλιώτης «Μάστορας-Ταπετσιέρης» οραματίζεται την ανάγκη για σκίαση στην ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου και εισέρχεται στο χώρο της «ΤΕΝΤΑΣ» και της εξωτερικής σκίασης εν γένει. Η απόλυτη τεχνογνωσία, η υψηλή αισθητική, η ανάγκη για ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργούν την εμπειρία και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που συνεχίζουν έως σήμερα να συμβαδίζουν με το όνομα «ΤΕΝΤΕΣ ΣΑΡΑΛΙΩΤΗ»

1990

Ο Γέωργιος Σαραλιώτης ακολουθεί από πολύ μικρή ηλικία τον πατέρα του Βασίλη και μαθητεύει δίπλα του με μεράκι και υπομονή. Η ανάγκη όμως για εξέλιξη μέσα του είναι μεγάλη και το όραμα τον ακολουθεί. Δημιουργεί νέες συνεργασίες (somfy expert, Gibusatelier), πειραματίζεται, επισκέπτεται διεθνείς εκθέσεις και οίκους του εξωτερικού και εσωτερικού.

2005

Το 2005 αποκτά το 50% της εταιρείας και το 2009 αναλαμβάνει πλήρως τα ηνία της. Πρώτος στη Βορειοδυτική Ελλάδα αντιλαμβάνεται ότι οι νέες τεχνολογίες είναι σύμμαχος και εισάγει τα σύγχρονα συστήματα σκίασης (τεντοπέργκολες, αυτοματισμοί τεντών κ.λπ.), δεν ανησυχεί για τα κοστολόγια, βλέπει τη δυναμική της αγοράς και δη των παραθαλάσσιων περιοχών και αποδίδει στον πελάτη την απόλυτη σχέση «ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ».

2010

Η πραγματικότητα σε αριθμούς είναι εκκωφαντική και η εταιρεία γιγαντώνεται σε δύναμη προσωπικού, σε εκπαίδευση, σε δυναμική, εξοπλισμό μηχανολογικό και μη. Αναλαμβάνει πλέον έργα μεγαλύτερης και δυσκολότερης κλίμακας. Η ανάγκη για εξωστρέφεια μας κάνει να κινηθούμε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας (Κατερίνη, Καβάλα, Ξάνθη, Κέρκυρα, Αγρίνιο), αλλά και πρόσφατα στο εξωτερικό (Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία, Αλβανία).

2013, 2014, 2015

Για 3 συνεχόμενες χρονιές η εταιρεία μας βραβεύεται με το βραβείο καλύτερης αξιοποίησης προωθητικών ενεργειών σε Πανελλήνια κλίμακα από την Πολυεθνική εταιρεία αυτοματισμών Somfy με την πρώτη Θέση.

2015

H εταιρεία έχει πλέον επενδύσει σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, σύγχρονα συστήματα ραφής, καθώς επίσης αποκτά και "ISO 9001:2008 by TÜV RheinlandHellas" καθώς και C.E..